lördag 8 december 2007

No5

Jag har som mål att varje dag, förutom att jobba och ta hand om min älskade ponny, försöka göra (minst) en rolig grej som för mitt soloprojekt framåt. Det har gått ganska bra hitills, jag började i måndags.

Måndag - bokade en spelning på Blekingska och skickade ut pressmeddelande om min release.
Tisdag - repade inför fredag med Lars och bokade en spelning på 44an
Onsdag - spelade in till kommande EPn med White Soul
Torsdag - repade inför fredag med Lars och Emmy och hämtade en skiva med låtskisser från Allt Är Musiks och min kommande EP. Finfina produktioner, kommer bli skitbra tror jag!
Fredag - spelade på Blekingska, CJ spelade in en liten video.
Lördag - bokade en spelning på Nada goes live, Stockholm och fick färdigklippt livevideo av CJ.
Söndag - fick en förfrågan från spanska bolaget Bon Vivant att ha med videon på deras popmusikvideofestival. Det är samma bolag som ska släppa samlingsskivan som Belgium Tomorrow ska vara med på. Hittade också en rolig länk!


Februariturnén börjar alltså se riktigt trevlig ut. Första veckoslutet i februari (30-3) kommer bli fest och spel i dagarna fem. Den femte och sista inte helt spikad än dock. Alla med Herrorkestern, dessutom ska Emmy vara med och sjunga (och dansa) i stockholm (och i linköping om vi kan hitta en buss)! Jag ser redan fram emot det, fredagens gig var extremt peppande! Ett par kreddiga förbandsspelningar är på g också, jag säger till när allt är spikat.

Arbetsam vecka med andra ord. Nu åker jag till Stockholm i helt andra ärenden.
Lisa Bouvier Indietrio live @ Blekingska!

1 kommentar:

lisa sa...

idag vaknade jag till belgium tomorrow och är på ovanligt gott morgon humör, det ska nog bli en vana att lyssna på dig varje morgon!