måndag 3 november 2008

Boy, let your hair grow

Veckans kändisspoting: Moto Boy på stationen i Karlshamn. Jag tillbringade hela resan med att fundera på vad han gjorde där, och sedan skrev jag en ny låt om att jag vill att min pojkvän ska vara som honom. Den blev bra. Jag hade tänkt mig massa körer, piano och en liksom organisk ljudbild. Vi får se hur det blir med det.

Just nu spelar jag mycket piano och trummor, läser på om sadeltvång och funderar på hur jag ska få mitt nya husdjur på vinden att flytta utan att jag ska behöva döda honom (laddade en råttfälla imorse men hade inte hjärta att ställa ut den, VET ni hur otäcka de är?).

Och så laddar jag för nästa helgs Västeråstripp samt inspelning hos Matti.

3 kommentarer:

Paulina sa...

han studerade på Blekinge tekniska högskola, kanske därför var han där. Tycker inte om honom, årets tråkigaste album... Du är så mycket bättre än han! :]

hoppas på din spelning i Malmö snart, med 9 låtar som det var på Bodoni då jag var tvungen att gå till jobbet :/ 9 låtar, det betyder att du spelade en som jag aldrig hört förut...

Lisa Bouvier sa...

Haha, vilken koll du har! Jag är ju Moto Girl: Jag har en snygg elgitarr och skinnjacka men till skillnad från Moto Boy sjunger jag väldigt lågt istället för högt.

Kom till Far i hatten 13e december så ska vi spela på Möllevångsfestivalens Julmarknad!

Paulina sa...

du sjunger bättre än han!

yay! jag kommer den 13e då! va fräsigt :D