fredag 11 april 2008

No15

Igår kom jag till insikt. Jag är gubbrockare och jag älskar det! Jag åkte bil till Malmö igår kväll och tjuvlyssnade på Loservilles nya platta. Jag tror inte att Lasse och Antti trodde på mig när jag sa det, men fy fan vad bra den var! Idag har jag lyssnat på Jon Bon Jovis soloplatta från -96 två gånger och det känns lite som att komma hem.

Kanske man kan dra paralleller till eventuellt kärleksliv här? När jag utåt sett bara beblandar mig med de allra snyggaste popsnörena kommer jag säkert innerst inne enda up med nån som gillar whiskey och kan backa med släp. Vore ju typiskt. Trots att jag imorse vaknade av aprilhimlen och edelweiss och det kändes sommar och 17 år kändes det även som att jag lyssnade mer med öronen än med hjärtat. Öron är ju överskattat.
Fast Håkan är väl på rätt väg. Snart kommer han också låta som "Destination Anywhere" och då är jag där och väntar på honom.

Väl i Malmö kollade vi på Räfven (mycket bra!), drack öl på Tempo (tydligen mitt nya plejs, jag hamnar där oftare och oftare nuförtiden) och sprang efter bussar (som vi inte hann med).

Iaf, här är mitt turnéschema än så länge:
3/5 - Tjejfestivalen, Mejeriet, Lund
10/5 - Parkliv, Tivoliparken, Kristianstad
14/5 (inte spikat än, men jag håller tummar) - med Modesto på Smålles Kulturvecka, Lund
19-21/5 - Mångfaldsveckan, Lundaturné
31/5 - Kalaset, Norra Fäladen, Lund

Idag köpte jag ett par gula skor för nästan inga pengar alls. Gula skor måste vara den ultimata humörhöjaren.

Inga kommentarer: